Acuity Evening

Gratis inspirationsaftener om Ledelse, Kommunikation, Coaching og Salg. Kom og få en smagsprøve på vores kurser og uddannelser.

Personlig Coaching

Mandag den 27. august 2018  I  kl 18.00-21.30

Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Personligt Salg

Mandag den 24. september 2018  I  kl 18.00-21.30

andre til at købe ind på dine idéer og produkter. Aftenen henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag, hvad enten du sidder i et salgsjob eller har en funktion, hvor du vil have gavn af, at andre køber ind på dine idéer eller produkter. På denne aften vil du få et indblik i, hvorfor de traditionelle salgsmodeller, der fokuserer på at få kunderne til at bide på krogen, fejler, og hvilke nye teknikker du i stedet kan benytte for at styrke din forretning. Du får metoder og værktøjer til at udvikle dine egne og dine sælgeres salgskompetencer, så I dermed får lettere ved at opnå jeres ønskede resultater.

Personlig Ledelse

Mandag den 29. oktober 2018  I  kl 18.00-21.30

Led og motiver dig selv og andre. Personlig Ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Aftenen henvender sig til ledere, chefer og andre, som ofte befinder sig i en situation, hvor de gerne vil motivere både sig selv og andre til at opnå det bedste resultat.

Personlig Kommunikation

Mandag den 3. december 2018  I  kl 18.00-21.30

Leder du ikke din kommunikation leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Aftenens foredragsholder er Acuity Worlds direktør og cheftræner Henrik Wenøe. Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Henrik fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance.

Henrik Wenøe

Direktør, Cheftræner, Foredragsholder og Forfatter , Acuity World

Acuity Evenings

Vores Acuity Evenings er inspirationsaftener, der har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for de fire nedenstående områder og er en smagsprøve på vores uddannelse Personal Leadership Program – PLP™. Aftenerne faciliteres af Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe.

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Billeder og video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant. 

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl.12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon 44 48 69 69. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

 

KURSUSCENTER:

Havarthivej 6
2840 Holte

+45 44 48 69 69
info@acuityworld.com

 

ADMINISTRATION:

Dalsø Park 67
3500 Værløse

CVR nr: 29623880

 

Pin It on Pinterest

Share This