Chat with us, powered by LiveChat

Acuity Evenings

Vores gratis inspirationsaftener, har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for fem områder: Ledelse, Performance, Kommunikation, Coaching og Salg. Afterne en samtidig en smagsprøve på vores kurser og uddannelse i Personlig Ledelse.

Onsdag den 15. april 2020

Kl. 19.00-20.30 

Ved Henrik Wenøe

Workshoppen foregår ’in realtime’, hvilket betyder, at foredragsholderen Henrik Wenøe vil være tilstede under hele webinaret, hvor han vil kunne se jer deltagere, da vi har gode erfaringer med, at vi alle kan se hinanden og de reaktioner, der måtte være undervejs.

Gratis Online Webinar om Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder. Du kan komme rigtig langt med de gamle salgsmodeller, men du kommer længere ved at tænke salg på en ny måde. Mange beslutninger træffer vi med maven, med følelserne, før vi ser fornuften i beslutningen. Det lægger op til, at du dropper push-salget og i stedet har fokus på følelserne og hjælper kunden hen mod det rigtige køb – også selv om det ikke lige er dit produkt i første omgang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til kunder, der selv vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

Mandag den 27. april 2020

Kl. 19.00-20.30

Ved Henrik Wenøe

Workshoppen foregår ’in realtime’, hvilket betyder, at foredragsholderen Henrik Wenøe vil være tilstede under hele webinaret, hvor han vil kunne se jer deltagere, da vi har gode erfaringer med, at vi alle kan se hinanden og de reaktioner, der måtte være undervejs.

Gratis Online Webinar om Personlig Ledelse

Led og motiver dig selv og andre. Personlig Ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt og få indsigt i praktiske værktøjer til at sætte klare mål.

Mandag den 25. maj 2020

Havarthigården Sal D, Havarthivej 6, 2840 Holte.

Kl. 18.00-21.00 (Dørene åbner 17.30, hvor der serveres sandwich til kl. 17.50)

Ved Jesper Berth & Henrik Wenøe

Personlig Performance

Vil du inspireres og få ny viden om, hvordan du kan skabe resultater og bæredygtig performance, både på den korte og lange bane? Så er denne inspirationsaften om Personlig Performance noget for dig.På denne aften bliver du introduceret til en model, der viser, hvordan din og dine medarbejders performance afhænger af adfærd, tanker, overbevisninger, følelser og fysiologi. I løbet af aftenen får du konkrete eksempler på, hvordan du kan arbejde mere effektivt med at skabe de ønskede resultater, uden at slide dig selv og din medarbejdere op. Du vil med andre ord, se et alternativ til “Den brændende platform”, som primær motivationskilde i dit lederskab. Det er derfor vi kalder det for “Bæredygtig Performance”, da metoden sigter mod, at du bliver i stand til at opbygge og styrke menneskelige ressourcer, samtidig med at I når jeres mål.

Mandag den 15. juni 2020

Havarthigården Sal D, Havarthivej 6, 2840 Holte.

Kl. 18.00-21.00 (Dørene åbner 17.30, hvor der serveres sandwich til kl. 17.50)

Ved Liselotte Pedersen & Henrik Wenøe

Personlig Kommunikation

Leder du ikke din kommunikation – leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Mandag den 24. august 2020

Havarthigården Sal D, Havarthivej 6, 2840 Holte.

Kl. 18.00-21,00 (Dørene åbner 17.30, hvor der serveres sandwich til kl. 17.50)

Ved Arne Wesenberg og Henrik Wenøe.

Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Praktiske informationer

Læs gerne disse informationer inden du tilmelder dig

Acuity Evenings

Vores Acuity Evenings er inspirationsaftener, der har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for de fem områder og er en smagsprøve på vores uddannelse Personal Leadership Program – PLP™. Aftenerne faciliteres af Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe.

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Billeder og Video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på + 45 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.

j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl.12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon + 45 44 48 69 69. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

Hvem er vi?

Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både offentlige og private virksomheder. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater, ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching.

Målgruppe

Disse aftener er primært for dig som er leder og har lyst til at forbedre det ansvar og de krav, som lederrollen indebærer. Aftenerne er også rettet mod projektledere, sælgere og andre, som ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv. 

Gratis første gang

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Se video

Kontakt os

Få råd og vejledning omkring vores lederkursus eller vores længere lederuddannelse ved at kontakte vores uddannelsesrådgivere.

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Pin It on Pinterest

Share This