Acuity Evenings

Vores gratis inspirationsaftener har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Ledelse, Performance, Kommunikation og Salg. Aftenerne er samtidig en smagsprøve på vores kurser og uddannelse i Personlig Ledelse og Personligt Salg.

Kommende arrangementer

Der er i øjeblikket ikke planlagt nogle inspirationsaftener i 2021

Se video fra tidligere event

Praktiske informationer

Læs gerne disse informationer inden du tilmelder dig

Acuity Evenings

Acuity Evenings er inspirationsaftener, der har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for de fem områder og er en smagsprøve på vores uddannelse, Personal Leadership Program – PLP™. Aftenerne faciliteres af Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe. Normalt er disse aftener et  arrangement med fysisk deltagelse, men nu af hensyn til corona-restriktioner er vi flyttet til zoom, hvor vi bestræber os på at give dig en lige så god oplevelse.

Billeder og Video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på + 45 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.

j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet. Afmelding skal ske inden kl.12.00 på dagen, hvor arrangementet afholdes. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon + 45 44 48 69 69.

 

Hvem er vi?

Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både offentlige og private virksomheder. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater, ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching.

Målgruppe

Disse aftener er primært for dig som er leder og  har lyst til at forberede dig på det ansvar og de krav, som lederrollen indebærer. Aftenerne er også rettet mod projektledere, sælgere og andre, der ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv.