Acuity Evenings

Vores gratis inspirationsaftener, har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Ledelse, Performance, Kommunikation og Salg. Afterne en samtidig en smagsprøve på vores kurser og uddannelse i Personlig Ledelse og Personligt Salg.

Mandag den 2. november 2020

Kl. 19.00-20:30

Ved Henrik Wenøe & Claudia Lindby

Workshoppen foregår på vore kursuslokale i Holte samt på zoom ’in realtime’.  Det betyder, at du har muligheder for at vælge at deltage selvom du ikke kan mødes Face-to-face.

Gratis Online Webinar om Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og øger performance i dit salgsarbejde

Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til dine kunder, så de vender tilbage til dig igen og igen, er dette webinar noget for dig.

Aftenen henvender sig til dig, som arbejder professionelt med salg (f.eks Salgschefer eller Key Account Managers), og som ofte befinder sig i en situation, hvor du gerne vil kunne motivere både dig selv og andre til at opnå de bedste resultater.

Mandag den 7. december 2020

Kl. 19.00-20:30

Ved Henrik Wenøe & Arne Wesenberg

Workshoppen foregår på vore kursuslokale i Holte samt på zoom ’in realtime’.  Det betyder, at du har muligheder for at vælge at deltage selvom du ikke kan mødes Face-to-face.

Gratis Online Webinar om Personlig Ledelse

Led og motiver dig selv og andre. Personlig Ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt og få indsigt i praktiske værktøjer til at sætte klare mål.

Aftenen er designet med henblik på ledere og chefer, som ofte befinder sig i en situation, hvor de gerne vil kunne motivere både dem selv og andre til at opnå det bedste.

I forbindelse med Corona har mange ledere også efterlyst viden og færdigheder indenfor ledelse på distancen. Det emne vil vi også komme ind på.

Praktiske informationer

Læs gerne disse informationer inden du tilmelder dig

Acuity Evenings

Vores Acuity Evenings er inspirationsaftener, der har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for de fem områder og er en smagsprøve på vores uddannelse Personal Leadership Program – PLP™. Aftenerne faciliteres af Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe.

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Billeder og Video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på + 45 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.

j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl.12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon + 45 44 48 69 69. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

Hvem er vi?

Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både offentlige og private virksomheder. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater, ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching.

Målgruppe

Disse aftener er primært for dig som er leder og har lyst til at forbedre det ansvar og de krav, som lederrollen indebærer. Aftenerne er også rettet mod projektledere, sælgere og andre, som ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv. 

Gratis første gang

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Se video

For mere information - Kontakt os på

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Pin It on Pinterest

Share This