Acuity Evenings

Vores gratis inspirationsaftener har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Ledelse, Performance, Kommunikation og Salg. Aftenerne er samtidig en smagsprøve på vores kurser og uddannelse i Personlig Ledelse og Personligt Salg.

Mandag den 7. december 2020

Kl. 19.00-20:30

Ved Henrik Wenøe & Arne Wesenberg

Workshoppen foregår på zoom ’in realtime’. 

Gratis workshop om Personlig Ledelse – også på distancen

At lede og motivere dig selv og andre. Personlig Ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt, og få indsigt og praktiske værktøjer til at sætte klare mål.

Aftenen er designet for ledere, der gerne vil kunne motivere både dem selv og andre til at opnå det bedste.

I forbindelse med Corona har mange ledere også efterlyst viden og færdigheder inden for ledelse på distancen. Det emne kommer vi også ind på.

Mandag den 18. januar 2021

Kl. 19.00-20:30

Ved Henrik Wenøe & Liselotte Pedersen

Workshoppen foregår på zoom ’in realtime’.

Gratis workshop om Virtuelle Kundemøder

Hør hvordan du hjælper dine sælgere til større motivation og handlekraft, så de skaber resultater og ”nærvær” med jeres kunder på trods af distancen.
Siden covid-19 dukkede op, har vi måtte indse, at vi ikke længere kan møde kunderne face-to-face, som vi plejer. Vi har brug for at tilpasse os New Normal – Virtuelle kundemøder. Udfordringen er at New Normal kræver NYE MINDSETS og SKILLS.

På denne online workshop får du en smagsprøve på, hvordan du kan styrke dine virtuelle kundemøder og gøre New Normal til en fordel fremfor en begrænsning.

Praktiske informationer

Læs gerne disse informationer inden du tilmelder dig

Acuity Evenings

Acuity Evenings er inspirationsaftener, der har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for de fem områder og er en smagsprøve på vores uddannelse, Personal Leadership Program – PLP™. Aftenerne faciliteres af Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe. Normalt er disse aftener et  arrangement med fysisk deltagelse, men nu af hensyn til corona-restriktioner er vi flyttet til zoom, hvor vi bestræber os på at give dig en lige så god oplevelse.

Billeder og Video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på + 45 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.

j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl.12.00 på dagen hvor arrangementet afholdes. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon + 45 44 48 69 69.

 

Hvem er vi?

Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både offentlige og private virksomheder. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater, ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching.

Målgruppe

Disse aftener er primært for dig som er leder og har lyst til at forberede dig på det ansvar og de krav, som lederrollen indebærer. Aftenerne er også rettet mod projektledere, sælgere og andre, der ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv. 

Se video

For mere information - Kontakt os på

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Pin It on Pinterest

Share This